Adatvédelmi nyilatkozat

A Nagyfogás.hu a www.nagyfogas.hu alatt futó horgász nagyfogás oldal üzemeltetése során tiszteletben tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogát és mindenben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint jár el. A törvény által előírt tájékoztatási kötelezettségnek az alábbiakban teszünk eleget.

A regisztráció során megadott személyes adatok

Az egyének adatait a Nagyfogás.hu. csak a weboldalain és adatbázisaiban megjelenő egyének igényeivel kapcsolatban kezeli. Ez az adatkezelés jogszerű, mivel az egyének ebben a minőségükben közszereplők, és ezen túlmutató adatokat a Nagyfogás.hu nem gyűjt, nem tárol és nem ad át másnak. A webhelyen regisztrált tagok személyes adatait és elérhetőségeit a Nagyfogás.hu nem adja ki harmadik személynek, ezeket kizárólag az ügyfelekkel való kapcsolattartásra használja.

A regisztráció során megadott személyes adatokat a rendszer segítségével a felhasználó bármikor helyettesítheti és törölheti is. Az adatkezeléssel kapcsolatos bármely kérdését az info@nagyfogas.hu címen várjuk; a beérkező kérdésekre kollégánk a lehető legrövidebb időn belül megadja a választ.

Forgalmi adatok:
A portál használata során egyes adatok (böngésző típusa, használt számítógép IP-címe) naplófájlban rögzülnek. A naplófájlban található adatok - amennyiben azok meghatározott természetes személlyel összefüggésbe hozhatók - személyes adatnak minosülnek. A forgalmi adatok kezelésének célja a weblap illetve szolgáltatásunk fejlesztése. A naplófájlhoz és az abból a statisztikai célból készült adatokhoz csak az oldal üzemeltetője fér hozzá; azokat előzetes engedélyével és a törvényben meghatározott esetek kivételével sem a hirdetők, sem más harmadik személyek számára nem tesszük hozzáférhetővé, valamint magunk sem használjuk fel a fent megjelölt céltól eltérő módon. Jelen Adatvédelmi Nyilatkozat tudomásulvétele ezen adatkezeléshez való hozzájárulást is jelenti.

Regisztrálási feltételek

  1. A horgász nagyfogás oldalra regisztrálhat 18 életévét betöltött személy, aki elfogadja a Részvételi szabályzatot és regisztrál a www.nagyfogas.hu webcímen. A regisztráció díjtalan.
  2. Csak olyan adatlappal és fényképekkel regisztrálhat az oldalon, melyekről vitás esetben bizonyítható, hogy az aktuális valóságnak megfelelnek. A feltöltött fényképeken csak a benevezett horgász lehet. A feltöltött adatok és képek nem ütközhetnek jogszabályba, és nem lehetnek személyiségi jogokat, közízlést, vagy közerkölcsöt sértő tartalmúak. Ezek megszegése esetén a horgász kizárásra kerül. A Nagyfogás.hu üzemeltetője nem tudja és nem kívánja a fogások valódiságát ellenőrizni.
  3. Egy horgász csak egyszer regisztrálhatja magát, a hal fogásait természetesen fogásonként. Egy horgász magáról maximum 12 fényképet tölthet fel, amelyek mérete egyenként maximum 1 mega byte lehet. A horgász nevének betűvel kell kezdődnie.
  4. A horgász fogásait egyenként töltheti fel, egyes nagy fogásairól több fényképet is.
  5. A kezdőlapon a legfrissebb nagy fogások és három a rendszer által véletlenszerűen generált nagy fogás jelenik meg.

 

Hirdetés